FOLLOWERS GOJES

Monday, January 3, 2011

SpEciaL EnTRy For My DeAreSt FriENdS

Special congratulations to my best friends Dell Hakim and Ida Raihana Izzati or should i change now? RAI? haha..In your dream!! I still wanna call you ZaCk..No Matter what.Anyway,both of them are offered to enter UTP this January 17..~jeles~

Awal tahun dulu aku bising nak masuk UTP sebab nak kejaq pakwe lama kan? miahaha..tue yang xdapat tue.So,semoga success ya both of you.REmember,kalau dapat FLY to anywhere just drop the UTP.kasik aku..Misi aku banyak lagi nak terlaksana kat sana...Kenapa la UTP x ada medical course..NAnti kalau Engineer HOT harapan bangsa PetRonas sakit2 sapa nak treat..*gatai*

*aku chubby kan pakai spek,nampak macam dell lagi kurus.Benci*

And also to those my havoc friend special to HANI..Nak wat camna kan..KeRajaAn sayang gila kat ang..Kita sebagaI raKyaT jangan menolak..Hahaha..KerAjaan dia bleyh Nampak budak mana nak rosak masa tengah cuti SPM tue pasal la ang kena weyh..So,pi sana jangan dok buat lucah plak.Nak mati? da la bnayak boy kat situ.Hang tu cun gila.satg pi sorang balik berdua,,*dalam prot* bye hani.


3 comments:

lady in da house said...

nice entry,,neway lov da music!!^_^

sunsilk palmolive said...

haha...aku pon love org yg menyanyi

miss perfectionist said...

Aton gedik.
Call me RAI ok? hoho.
Cantik la aku pakai tudung labuh.
Ketara alim di situ.
Xboleh sembunyi. hoho