FOLLOWERS GOJES

Saturday, January 15, 2011

MakA EsOk SAya Ke UTP!

wAhh..marah suma orang nie bila i tulis i nak pi UTP..haha.i pegi send2 my besfren ja kat Tronoh tue..pastue i balik la..For anybody yang dok baca kisah menyayat hati i iaitu ditinggalkan bekas pakwe yang amat2 i sayangi hingga sekarang pastinya anda mengetahui bahawa dia sekarang di utp..Dan sudah berada pada tahun ke3..kan K******?aku da xingat sngat pasal ang da..*tipu*

From what my besfren tue said,we will leaving Jitra by 2:30pm tomorrow and stay at hotel for one night since 17 is zack's registration..So,since my ex is there i think i need to wear my best outfit..But when  i punggah my closet i dont even have any best outfit seperti maw ke Grammy..Uhh...sigh..habis tue mcm mna maw tarik perhatian ex yang tnggal kan i almost 3 years now..so determine to show him dat "Im moving on"..but seems craps plak after 3 years then baru nak cakap yang Im moving on..FUCK.

Anyway,so i punggah2 la jugak.O0uch i totally rasa mcm americans next top model cycle 15 plak..o0oh..lari topik..*Entry kali nie gedik sungguh..* Rasa mcm movie plak sebab if we do meet mcm crita hindustan plak..sebab 3 years never ever meet mesti la i nak kasik impression yang bagus2 sket contohnya at least he will say this to me.
"Oh,minah nie makin hot plak.Dulu xhot pon."
ATAU
"Oh minah nie makin kurus,dulu time kapel berat nak dekat2 aku yang F5 time tu.."
(padahal berat skang da sma time ang F5 dulu)
ATAU
"Minah nie makin slender."
(okeyh,slender itu kurus dan saya tidak slender.bohong)

I xmaw la soklan2 nie yang dia dok pikir2..
"Oh,sangat bangga dapat clash ngan minah 'kurus' nieh"
ATAU
"Lorh minah nie makin tough plak."

Xsanggup lorh meneruskan kata2 yang bisa menusuk jantung..So,i ada beberapa pilihan nak pakai sok..
You alls pilih,i pakai..i jumpak dua ja baju sebab i xtaw i lipat i letak dekat mna..mls nak punggah2 sebb nnti i mls nak simpan balik.. :)
(i beli masa dekat thailand.,i xmaw nampak cheap yet more to xterdesak)
(jangan tanya paseipa jadi 3)
(atau,adakah i patut berlakon alim mengatakan pakai baju kurung itu lebih baik?)
(or this one with heels?)
(huh,pedulikan i yang duduk macam nak terberanak.)

(kuning,kaler yang sngat rare dalam hidup i)
(huhu,,im flat..*at that time*)
(when we were couples,he used to say that he loves orange very much)

So,guys help me.Which outfit can make his eyes on me..? 
I should dedicate this entry to my bestfren but it turns out to be all about me..sori fren..LOVE yoU!







3 comments:

khalida said...

haha.enjoy ur journey to utp ! :D

Zinedine Zaiddin said...

Yang sesuai? Yang menutup aurat dan kelihatan kemas...hahahaha

doctor alin said...

yg 1st..